Introductie

Klanten kiezen voor vertrouwen

Vakmanschap bouw je op als je ook liefde voor het vak hebt. Marko zegt daarover: “Door de jarenlange ervaring heb ik het vak van timmerman meer kunnen uitbreiden. Het is daarom niet voor niets, dat ik me daar heel erg in thuis voel. Vooral de restauratie van oude gebouwen en huizen spreekt me aan. Daar vind je nog veel oorspronkelijk houtwerk dat vervangen moet worden. Het geeft een goed gevoel om het oorspronkelijke timmerwerk in dezelfde staat terug te brengen. Klanten waarderen dat zeer en vertellen dat door aan anderen. Maar…,” haast hij er aan toe te voegen: “natuurlijk voer ik ook andere werkzaamheden uit. Denk daar bij aan trappen maken en herstellen, kozijnen maken en vervangen, deuren afhangen, daken vernieuwen, dakramen plaatsen, keukens en badkamers inrichten, om een paar voorbeelden te noemen.”

Allround timmerman

Allround timmerman

Marko voert dus niet alleen restauratiewerk uit; ook andere voorkomende werkzaamheden voert hij professioneel en met interesse uit. Hij werkt samen met andere collega’s en zij vullen elkaar aan. Klanten kiezen een goede vakman en daarbij gaat zeker om vertrouwen. Vertrouwen kun je opbouwen door met elkaar duidelijke afspraken te maken en die na te komen. Mede met de kwaliteit van het uitgevoerde werk leveren die samen de basis voor een langdurige vertrouwensrelatie.

Vertrouwen

Als klant of toekomstige klant bent u bij Marko in goede vakhanden!

Marko: “Een voorbeeld over opgebouwd vertrouwen, bleek onlangs. Vroeger heb ik een pand verbouwd en nu kwam de nieuwe eigenaar naar me toe met de vraag om ook voor hem opdrachten uit te voeren. Een bewijs dat de vorige eigenaar dus zeer tevreden was en dat heeft doorgegeven. Ook deze nieuwe eigenaar zal ervaren dat ik met liefde voor het vak en aandacht voor de klant de nieuwe opdracht naar tevredenheid zal uitvoeren.”

Vertrouwen
Afgeronde opdrachten 5000
Uren werk per maand 1000
Gerealiseerde huis aanbouw 100
Gerealiseerde dakkapellen 200
Gemaakte trappen 500
Onderhoudswerk 1000
Kozijnen 1500
Gemaakte deuren 2500

For our new clients

Make an amazing website for your Construction company using our Construction Landing Page Pro Theme.